Achterban

Dit werk kan ik niet alleen, daarom ben ik blij dat er mensen zijn die me daarbij steunen. Op dit moment lijkt het of er niet veel mensen zijn in mijn thuisfrontteam. Dat is niet waar. Er zijn veel mensen die mij achter de schermen op verschillende manieren helpen!


Evelien Spijkstra

Voorzitter en penningmeester


Ik ben een schoonzus van Naomi. Achter de schermen help ik Naomi met organisatorische dingen zoals haar administratie, het bijhouden van de contacten etc. Als er giften worden overgemaakt zorg ik dat er een bevestigingsbrief gestuurd wordt dat de gift is binnengekomen. En ik kan haar helpen met andere voorkomende praktische zaken.

Arston Mansanga

opticien


Bij de projecten die ik doe kon ik eigenlijk heel goed de expertise van een opticien gebruiken. Die weet immers alles over het slijpen van brillen, over monturen en de verschillende soorten glazen. Denk bijvoorbeeld aan wat een opticien nodig heeft aan apparatuur als hij een eigen winkel wil starten. Zo kwam ik in contact met Arston. Een hele, gemotiveerde en altijd vriendelijke man. Hij is een zelfstandige opticien en daarbij is hij ook een Christen! Arston heeft zelf zijn roots uit de buurland Congo-Kinshasa, maar woont vanaf zijn jeugd al in Nederland. Toen hij hoorde over mijn missie besloot hij direct mij te gaan steunen. Hij werd een deel van de team en dat doet hij met veel enthousiasme. Zie ook zijn eigen website; Kingsvision.eu.